LÜTFEN SİZDE YORUMLARINIZI YAZIN 🙂

 

32 ali ekber deliktaş

08 Temmuz 2012 21:57
arkadaşlar merhaba tekrar ben ali ekber bu ziyaret defterine yaklaşık 16 ay önce sigarayı bıraktıgımı yazmıştım şimdi aklıma geldi bi bakıyım dedim evet halen sigara içmiyorum üstelik sigaraya verdiğim para ile birde araba aldım (taksitle tabii 16 ay bitti)demek istediğim halen bu illetten kurtulmak isteyen versa geç kalmış sayılmaz daha dün gibi ama 16 ay geçmiş ve hiç aklıma gelmiyor bile herkese bol şans ve tekrar teşekkürler ugur yılmaz…..

31 emine aydoğan

11 Ocak 2012 20:17
ben öncelikle yardımlarından dolayı verdiği destekten dolayı pınar hanıma ve ekibinize teşekkür ederim ürününüzün arkasında durmanız çok güzel ve bize destek olmanız ben 3 gündür içmiyorum tek umutu aldıktan sonra bir rahatlama oluyor ve canınız istemiyor kesinlikle bırakmaya karar vermelisiniz ilaç destektir ama çok faydası var mutlaka tavsiye ederim

30 ali ekber deliktaş

03 Nisan 2011 14:12

merhaba ben ankaradan ali Ekber yalkaşık onbeş gündür sigara kullanmıyorum sigarayı bırakmakta bana yardımcı olan bu karışımı hazırlayan herkesin ellerine saglık… ben daha önceleri de sigaraya birkaç ay ara vermiştim ama çok zorlanmıştım ama şimdi çok rahatım ve artık kesinlikle kullanmayı düşünmüyorum tüm sigara kullanıcılara bu illetten kurtulmaları dilegiyle…

Cevap: Ali YILMAZ ( 04-04-2011 16:43 )
Sayın Ali EKBER DELİKTAŞ;
Sizi bu kararınızdan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bu illettten kurtulmak için bizi tercih ettiğiniz için de teşekkür ediyorum.
BAŞARILAR Dileklerimizle.

29 Ali YILMAZ

21 Şubat 2011 14:26

ben de bırakıyorum kesin kararlıyım artık son sigaramı içtim inş bi daha da içmeyeceğim Tekumut sigarayı bıraktımada ne gibi yardımcı oluyor ??

Cevap: Ali YILMAZ ( 22-02-2011 17:09 )
Sizi verdiğiniz bu kararınızdan dolayı tebrik ediyoruz.
TEKUMUT: Kişideki sigara içme ihtiyacını ortadan kaldırıken, aşağıda sıraladığımız faydaları da vardır.
Faydaları:
– Sigara tiksindiricidir.
– Stresi giderir, sakinleştirir.
– Kronik öksürüğü azaltır.
– Göğsü yumuşatır.
– Balgam söktürür.
– Diş eti ve ağız yaralarına iyi gelir.
– Uyku düzenini sağlar.
– Vucüda enerji ve zindelik verir.
– Anjin, boğaz iltihabına iyi gelir.
– Ağız kokusunu giderir.

28 özlem şimşir

07 Şubat 2011 17:14

ben yardım almadan tam 10 gündür içmiyorum ama bir boşluktayım sanki zaman zaman aklıma geliyor ne yapacağımı şaşırıyorum özellikle sinirlendiğim anda çok arıyorum

Cevap: Ali YILMAZ ( 08-02-2011 22:56 )
Sayın Özlem ŞİMŞİR.
Sizi bu kararınızdan ve uygulamanızdan dolayı tebrik ediyoruz. Her tiryakinin uygulamayı düşünüp de başlayamadığı bir karar almış ve uygulamaya geçmişsiniz. Bu durum gerçekten takdire şayan bir durumdur.
Şu andan itibaren size sigarayı hatırlatan şeylerden bir süre uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Günlük bir iki şişe kızılay maden suyu içiniz ve c vitamini ağırlıklı mevye ve sebze tüketiniz. Kendinizi boşlukta hissettiğiniz dönemlerde ya mekan değiştiriniz ya da farklı bir aktivite içine giriniz. Bunlar anlık ve hemen geçen durumlardır. Telefonum iletişim kısmında yazıyor, çok sıkıntı yaşarsanız lütfen çağrı atınız.
Bu kararınızdan asla geri dönmemeniz ve çevrenizde de bu güzelliği paylaşmanız dileklerimizle.

27 zafersakaroğulları

08 Ocak 2011 12:39

yaklaşık 16 seneden beriiçtigim sigarayı eniştemin tavsiyesiyle hatta tek umut u bana alan onun yardımıyla tam 3 günden beri içmiyorum buna kendim bile inanamıyorum şu anda yanlız buna başlamadan önce şunu herkez bilsin gercekten sigarayı bırakma isteği olması lazım kullanıcılarda emin olun size yardımcı olacak inşallah kısa zaman sonra bıraktıgımıda paylaşırım sizlerle gercekten şuanda ben bile inanamıyorum 3 gün bile olsa sigara içmediğime çünkü o kadar müptelasııydım bu zehirin gerçekten bırakırsam ki bunna inanıyorum arkadaşlarıma zorla kullandıracağım bu bitkisel karışım tek umut u saygılarımla bandırmalı,

Cevap: Ali YILMAZ ( 11-01-2011 19:41 )
Sayın, BANDIRMALI;
Kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Sizin bu çabanız bir çok insanımıza örneklik edecektir.

26 sonay coban

21 Kasım 2010 16:43

sigarayı bırakmak istiyorum ama dayanamıyorum içmeyecegim dedigim halde mutlaka 2 3 tane tek umut kesin cözümmü

Cevap: Ali YILMAZ ( 22-11-2010 16:57 )
Bırakma niyetiniz olduktan sonra, tabi ki, çözümdür. Gayret gösterip sadece ürünümüzü tarifimize uygun kullanmanız yeterlidir.

25 metin demirhan

11 Kasım 2010 21:42

tşklr TEKUMUT ve calışanları ben adıyaman kahtada esnaflıkla oğraşiyurum yaklaşık 15 senedir sigara içiyudum defalarca denememe rağmen bırakamadım bir gün bir tv kanalında sağlık programını izlerken TEKUMUT,la tanışma şansını yakaladım ve aradım kargoyla tek umut 3gün sonra elimde oldu ve kolandım bir hafta sunuda sigara içme isteğim olmadığı gibi tamemen kortuldum ALLAH bizi tek umutla tanıştıran ve bu ilacı yapan emeği gecen herkesten razı olsun tlf 05374252957

Cevap: Ali YILMAZ ( 13-11-2010 17:40 )
Muhterem DEMİRHAN;
Biz de sizi tebrik ediyoruz, umarım burada paylaştıklarınız, başka tiryakilerin de bu illetten kurtulmalarına vesile olur.

24 Urbiyan POLAT- ŞANLIURFA

23 Ekim 2010 10:44
Şanlıurfa’da Bilgi işlemle uğraşan, 30 yaşında biriyim, İnterneti ve uygulamalarını iyi bildiğim için, telefonla görüşmeden karar vermedim. Telefon görüşmemizde verilen örnekler ve ortaya koyulan tavır benim ürüne olan güvenimi artırdı.
bir haftada bıraktığım gibi, şimdiye kadar (yaklaşık 2,5 aydır) 4 arkadaşımın daha sigarayı bırakmasını sağladım.
Güven son derece önemli. Sağolasın TEKUMUT.
Tel: 05375401234

Cevap: Ali YILMAZ ( 23-10-2010 19:22 )
Sayın POLAT;
İlginiz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umarım bütün sigara bırakma başarısı gösteren kişiler sizin gibi duyarlı ve etkili olur.

23 Mehmet BAĞCI-İZMİR

23 Ekim 2010 10:38
İZMİR’de esnaflık yapan bir kişiyim. TEKUMUT’u internetten araştırdım, diğerlerine göre daha güvenli hissettiğim için hem kendime, hem de bir çalışanıma sipariş ettim. Her ikimiz de 7 günde kurtulduğumuz gibi çevremdeki insanlara da tavsiye ederek onların da bırakmalarına vesile oluyoruz.
Özellikle kullanım aşamasında beni arayıp da ” Nasıl gidiyor, bir sıkıntı oluyor mu?” diye sorulması son derece destek oluyor ve insanı olumlu yönde etkiliyor.
Sebep olanlardan Allah razı olsun.
Tel: 05322049643

Cevap: Ali YILMAZ ( 23-10-2010 19:25 )
Sayın Mehmet BAĞCI;
İlk görüşmemizi hatırladım, ne kadar tereddütlüydünüz. Şimdi ise sigaranın bırakılabilen bir alışkanlık olduğunu anladınız ve çevrenize anlatabiliyorsunuz.
Bütün bırakanlardan aynı davranışı beklemek hakkımızdır her halde. Teşekkürler, yeni hayatınıza hoş geldiniz.

22 DİLEK DEMİR

03 Ekim 2010 19:55

3 SENE ÖNCE KULLANDİM TEK UMUTTU 2 PAKET SİGARA İÇERDİM VE BIRAKTİM 3 SENEDİR İÇMİYORUM ÇOK ŞEYLER DENEMİŞTİM SİGARAYİ BİRAKMAK İÇİN BİORESİNANSS BİLE GİRDİM AKLINIZA NE GELIRSE KULLANDİM HAPLAR SAKIZ KARABAŞ OTU BİLE İÇTİM KURTULUSU TEL UMUTTA BULDUM ÇOK TEŞKLERR

Cevap: Ali YILMAZ ( 04-10-2010 11:25 )
Sayın DİLEK DEMİR;
Sizi ve tüm sigaradan kurtulanları tebrik ediyouz. Sizler bu mücadeleyi kazanmış kişler olarak bu mücadelenin kazanılabileceğini sigara tiryakilerine kanıtlamış oluyorsunuz.
Bundan sonra, sigaradan kurtulmak isteyenlere daha fazla yardımcı olmanız dileklerimizle.,
Tebrikler,

21 Vedat BOSAT

26 Ağustos 2010 13:01

Merhabalar; ben 22 yıl süreyle günde 2-3 pakete yakın sigara içicisiydim.Şubat 2010 yılı içerisinde bir özel Tv kanalında TEK UMUT adıyla siagarayı bıarakma adlı bir programda izleme şansını buldum.Bende bu sigarayı bırakabilirim dedim.Ama bunu demeden önce kişide önce sigarayı bırakma isteği ve arzusu içerisinde olması gerek.Bende de bu istek ve arzu vardı.Tek Umut ise bir vesile oldu bana ve TEK UMUT siparişimi verdim. 2010 şubat 17 den itibaren ilacı kullanmaya başladım, ve bir hafta sonra sigarayı TEK UMUT sayesinde bırakmış oldum.Bu saatden sonra ne sigara içmek geldi aklıma ne kilo aldım. Ama kurallara uymak şartıyla.Şimdi o kadar rahatım ki 40 yaşındayım ama kendimi 30 yaşındaymış gibi görüyorum. Sevgili sigara bırakacak arkadaşlarıma sesleniyorum sigarayı bırakalım ama TEK UMUT yanımızda bize destek verecektir.

Cevap: Ali YILMAZ ( 03-09-2010 12:36 )
Sayın Vedat Bey;
Sizi tebrik ediyorum, umarım bütün sigara içicileri sizin bu yorumunuz sayesinde sigarayı bırakma kararı verirler.

20 k.çabuk

03 Ağustos 2010 13:14
ben paket şeklinde olanlardan aldım gerçekten bırakmaya yardımcı oluyor hiç sıkıntı çekmeden bırakıyorsunuz tavsiye ederim
19 ö.yücebıyık
10 Mayıs 2010 09:16

10 gündür tekumut kullanıyorun fakat hala sigara içme isteğimin önüne gecemedim ne yapabilirim

Cevap: A. YILMAZ ( 17-05-2010 14:18 )
Sayın YÜCEBIYIK lütfen ürün aldığınız Distribütörle iletişime geçiniz. İzmaritle duman gargarası yapıp yapmadığınızı bilmiyoruz, duman gargarası size ciddi manada fayda verecektir.
Başarılar dileklerimizle.

18 yunus Bilici

30 Mart 2010 18:13
selamunaleyküm ben 48 yaşındayım 35 senedir siğara kullanıyorum,ALLAH razı olsun bi arkadaşın önerisi ile tek umut ilacını aldım kullandım ve çok şükür siğarayı bıraktım.Abartısıs sizlere şunu söyleyebilirim siğarasız her nefesin,içtiğim suyun yediğim her nimetin tadı değişti,kısacası her şey güzel içen arkadaşlarıda bir an ünce kurtulmaları için tek umut kullanmalarını öneriyorum .slmlar

17 Büyamin ŞENOL-Esnaf

19 Mart 2010 16:28
Ben aslında Tekumut’la tanıştığımda sigarayı bıraktığımı düşünüyordum. Herşeye rağmen aldım ve gördüm ki, Tekumut olmasaydı oldukça zorlanacakmışım. Çok ciddi bir destek oldu bana.

16 Ahmet VARIŞLI İşletmeci

19 Mart 2010 16:17
Bir internet sitesi aracılığıyla ürünü istemiştim. Açıkçası son derece yoğun ve stresli bir işim olduğu için tereddütlü yaklaşmıştım. Kullanmaya başladığım andan itibaren bende ortaya çıkan güzellikler daha rahat bırakmamı sağladı.
Hemen bir başka arkadaşımı da kurtarayım dedim ve yeni bir sipariş verdim.
Artık bu rahatlıktan tüm çevremdekileri haberdar ediyorum.

15 Serap TABAN Öğrenci

19 Mart 2010 16:10
Daha önce bir yakınım bu sistemle sigaradan kurtulmuştu, Ben de ev arkadaşımla beraber bırakmak üzere ürün istedim.
Bir kaç günlük ön hazırlıktan sonra kullanmaya başladım ve son derece rahat bir şekilde ben de sigaradan kurtulmuş oldum.
Teşekkürler Ali abi, Adem abi.

14 Y. KOCA

19 Mart 2010 12:33
Bir arkadaşım bu ürünle sigarayı bırakınca ben de istedim, açıkcası ben arkadaşımdan çok daha rahat bıraktım.
Şimdi diğer arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum, bu işin çok kolay olduğunu ve sadece kitabı okuyup, ürünü tarifine uygun kullanmanın yettiğini söylüyorum.
SAĞOLASIN TEKUMUT…

13 O. Ali ERDOĞAN

19 Mart 2010 12:30
Ben asekerlik görevini yapan bir askerim. Komutanım tanıdığı olan Adem beyden benim için ürün getirti. Ben üç gün içinde sigarayı tamamen bıraktım.
Şimdi beni gören arkadaşlar da bırakmak istediklerini söylüyorlar. Bu iş sanki bulaşıcı gibi bir şey.
Komutanımdan ve arkadaşı Adem beyden Allah razı olsun.

12 Mürşit ŞAHİN 05357269630 KONYA

16 Şubat 2010 15:56
Yaklaşık bir ay önce önce babamın sonra Tekumut’un desteği ile başaracağıma inandım.
Ürünü kullanmaya başlayınca anladım ki, bu sigaradan kurtulmak çok kolaymış. TEKUMUT herşeyi hallediyor.
Allah razı olsun, Tekumut’u üretenden ve benimle ilgilenen Ali ve Adem beylerden.
Herkese tavsiye ederim.

Cevap: Ali YILMAZ ( 22-02-2010 16:47 )
Mürşit Bey asıl biz teşekkür ediyoruz.
Yeni hayatınıza hoş geldiniz.

11 Naim ÖZAĞAN- KONYA

25 Ocak 2010 10:48
05344988648-
Bir seyahat esnasında tanıştığım Adem Beyden Ürünü aldım ve hemen kullanmaya başladım.
Yıllardır günlük en az iki paket sigara içen biri olarak bu kadar rahat bırakabileceğimi bilseydim kesinlikle daha önce bırakırdım. Ama bu Tekumut mucize gibi bir şey, o olmasa zorlanırdım, belki karar bile veremezdim.
Şimdi çevremdeki arkadaşlarım, tanıdıkalarım hayret ediyorlar. Özellikler beni Adem beyle tanıştıran İsmail ALBAYRAK’a-05373707187- teşekkürler (Umarım en kısa zamanda sen de bırakırsın İsmailciğim, Darısı senin başına)

Cevap: Adem KORKMAZ ( 22-02-2010 16:53 )
Naim beyi özellikler Tebrik ediyorum. Önceden bir hazırlığı varmış ki, bir yolculuk esnasında bu kararı verebildi.

10 Sebahattin BAYSAL-Çiftçi

23 Ocak 2010 10:22
Tevfik TAKTAK sayesinde Tekumut’u kullandım. Açıkcası bu yaşta oldukça zorlanacağımı sanıyordum. 74 yaşında ve 44 yıldır sigara içen birisinin hiç zorlanmadan sigaradan kurtulması ne demek biliyor musunuz? İşte bu Tekumut böyle güzel bir buluşmuş.
Çevremdekiler bile hayret ettiler, bu kadar rahat nasıl kurtuldun diye.Hem Tevfik’ten hem Konyadaki arkadaşlardan hem de bunu bulandan Allah razı olsun.
Çok hayırlı işler yapıyorlar.

9 Tevfik TAKTAK Hac Org. Turizm

23 Ocak 2010 10:16
Uzun süre uğraşmama rağmen bırakmayı başaramıyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Tekumut kullandım. İkinci günün sonunda sigaraile bütün bağlantım kesildi.
Şimdi arkadaşlarıma tavsiye ediyorum, Onların da kurtulmasına vesile olmaya çalışıyorum.

8 Gönül A.

21 Ocak 2010 12:47
Bir hastanede hem de KBB servisinde hemşire olarak çalışıp da sigara kullanmak ne kadar kötüydü. Uzun zaman bırakmaya çalıştım, özellikle astım rahatsızlığımdan dolayı mutlaka bırakmalıydım.
Önce telefonla aradım, oldukça güvence verici bir konuşmaydı. Ertesi gün gidip bizzat yerlerini görünce ikna oldum, TEKUMUT’u aldım.
Ben açıkcası bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim. Bütün arkadaşalarım heyretler içinde kaldı.
Artık herkese tavsiye ediyorum. İyiki TEKUMUT var.

7 Özgür KAPTAN

21 Ocak 2010 11:58
Meslektaşım H.SAVLI’nın sigaradan son derece rahat bir şekilde kurtulduğuna şahit olmak benim de bu bu kararı almamda ve uygulamamda son derece etkili oldu.
Ama her şeyden önemlisi, bu Tekumut’un bize yaşattığı güzellikler.
Sağolasın TEKUMUT.

6 H. SAVLI

21 Ocak 2010 11:56
Ben Özel eğitim öğretmenliği yapan bir öğretmenim. Ali Beye ilk sorduğum şey; aklıma geldiği zaman ve sinirlendiğim zaman bana faydası olur mu? idi. Bunu da uygulamalı olarak yaşamış oldum.
İlk andan itibaren tam istediğim şeyleri yaşadım ve arkadaşlarıma da tavsiye ederek onların da sigaradan kurtulmalarına vesile olmuş oldum.

5 Mustafa SAĞDIÇ-Eskişehir-Konya

21 Ocak 2010 11:52
Ben Eskişehirliyim, Konyada Üniversitede okuyorum. Amcalardan Allah razı olsun, zorlanacağımı sanmıştım fakat çok kolay bir uygulama ile sigaradan kurtuldum.
Şimdi arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Onlar da bana hayret ediyorlar.

4 G. ALANKUŞ- ANK.

21 Ocak 2010 11:49
Ben 46 yaşında ve şimdiye kadar çok değişik yöntemlerle sigaradan kurtulmaya çalışmış bir bayanım. Artık çocuklarımdan utanır olmuştum. Kızım bu ürünü internetten bulmuş ve posta ile getirtti. Hem bu ürün çok güzel, hem de 7 gün bayunca beni aramaları, benimle ilgilenmeleri çok güzel. Hepsinden Allah razı olsun. Sigarasız hayat çok güzelmiş.

3 Kerim Alkan

21 Ocak 2010 11:44
Yaklaşık 1 ay önce Kütahya Tavşanlıdan bir arkadaşımın tavsiyesi ile Tekumut’la tanıştım. İlk kullanmaya başladığım andan itibaren beni o kadar rahtlattı ki. Şimdi hem arkdaşıma hem, kullanım aşamasında beni arayıp soran Tekumut Yetkililerine hem de bu ürünü bulan ve patentini alan Özkan amcamıza dualar ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun.

2 Arif YILDIRIM

21 Ocak 2010 11:38
Hiç aklımda yokken arkadaşım Ali YILMAZ’ın etkisi ile Tekumut’u aldım. İlk başlarda bir kaç kez kullanmama rağmen sigara ile olan bütün bağlantım koptu. Şimdi kendime hayret ediyorum ben bu sigarayı 30 yıl nasıl içmişim diye. Sağolasın Ali YILMAZ Kardeşim, sağolasın TEKUMUT…

1 A. H. BAĞCI

18 Ocak 2010 13:59
Ben 39 yaşında yaklaşık olarak 26 yıldır ve son zamanlarda da günlük 3 paket sigara içen biriydim. Bir hafta önce bırakmaya karar verdim ve hemem Konya sigara bırakma merkezindeki arkadaşları aradım. Çok kısa süre içinde ürünümü hem de işyerime getirdiler ve kullanmaya başladı. Sunuç: Harika, süper, müthiş. Ben bu kadar kolay olacağına ihtimal vermiyordum. Bu arkadaşlardan ve bu ürünü bizlere hediye edenden Allah razı olsun.

 

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR. İlginize teşekkür ederiz.

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Telefon numaranız (gerekli)

Konu Başlığı

İletiniz

Onay kutusunu işaretlemeniz gerekmektedir.